Završila na operacionom stolu jer je u snu progutala vjerenički prsten (FOTO)
Foto: Facebook

Završila na operacionom stolu jer je u snu progutala vjerenički prsten (FOTO)

Jena Evans (29) iz Kalifornije završila je na operacionom stolu nakon što je u snu progutala vlastiti vjereničkiprsten. Sanjala je da su ona i vjerenik Bobi u jurećem vozu u kojem je i grupa negativaca.

Vjerenik joj je tada rekao kako bi trebala da proguta prsten sa dijamantom, što je ona i učinila. Stavila ga je u usta i progutala i popila čašu vode. U tom trenutku se probudila, ali mislila je da je sve sanjala te je nastavila je da spava.

Kada se ujutro probudila, vidjela je da joj nema prstena. Onda je shvatila da nije baš sve bio san…

"Probudila sam Bobija i rekla mu da sam progutala prsten. Mislim da mi nije povjerovao odmah. Smijali smo se jako jedno sat, sat i po, nakon čega smo nazvali moju mamu i onda smo se smijali dok nismo počeli da plačemo od smijeha", prepričala je Jenna na Fejsbuku svoje iskustvo.

Potom je otišla u bolnicu gdje su je snimili i otkrili da joj je prsten u stomaku.

d9140414a0f61e7d1f5a

Foto: Facebook

"Dok su me gastroenterolozi pregledavali, već sam ga osjetila i poprilično me boljelo pa sam postala nervozna. Prsten su odlučili da izvade endoskopijom, no za svaki slučaj morala sam da potpišem papire u slučaju da umrem. Onda sam jako plakala jer bila bih užasno ljuta da umrem. Dugo sam čekala taj vjerenički prsten i udaću se za Bobija Hovela", prepričava 29-godišnjakinja.

Ljekari su je nakon toga uspavali, a kada se probudila, njen prsten bio je vani, ali dali su ga njenom vjereniku. 

"Bobi mi ga je napokon vratio i obećala sam mu da ga neću opet progutati. I dalje planiramo vjenčanje i sve je u redu", zaključila je ona svoju neobičnu priču.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.