Počela rekonstrukcija cjevovoda Velja Gora – Lašor: Radovi vrijedni 750 hiljada eura

Počela rekonstrukcija cjevovoda Velja Gora – Lašor: Radovi vrijedni 750 hiljada eura

Radnici bjelopoljske kompanije „PNP-Perošević“ započeli su rekonstrukciju distributivno-transportnog cjevovoda Velja Gora – Lašor, vrijednu oko 750 hiljada eura, saopšteno je iz Prijestonice.

Biće kako se navodi rekonstruisano 3,6 kilometara cjevovoda, a radove, koji bi trebalo da budu završeni do kraja godine, finansira Prijestonica Cetinje iz kapitalnog budžeta.

"Rekonstrukcija obuhvata transportni cjevovod, kružnog presjeka 450, i distributivni cjevovod, kružnog presjeka 125.

Očekuje se da će rekonstrukcija distributivno-transportnog cjevovoda Velja Gora – Lašor značajno unaprijediti snabdijevanje vodom Prijestonice Cetinje, te da će uz ostale planirane radove na vodovodnoj mreži u najvećoj mjeri biti riješen problem vodosnabdijevanja Cetinja", saopšteno je.

VGLA2

Podsjetimo, u julu je započeo projekat rekonstrukcije Mojkovačke i Bajičke ulice, koji obuhvata i zamjenu vodovodnih cijevi. Investicija u vodovodnu infrastrukturu na ovim saobraćajnicama vrijedna je 1,3 miliona eura.  

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.