Let Moskva-Tivat otkazan zbog dima na točkovima aviona
Ilustracija

Let Moskva-Tivat otkazan zbog dima na točkovima aviona

Let Moskva-Tivat otkazan je sinoć, nakon što je prilikom zaustavljanja aviona „airbus 321“ kompanije Red Wings na parking poziciji na tivatskom aerodromu na točkovima stajnog trapa primjećen dim.

Kako prenosi Radio Tivat, aerodromske i vatrogasna služba su istog momenta reagovali i u trenutku otklonili problem.

Avion je na liniji Moskva Tivat sletio juče u 18 sati i 36 minuta, a zbog tog problema nije se mogao sinoć vratiti za Moskvu. Putnicima sa tog leta obezbjeđen je smještaj.

Na aerodromu ističu da sigurnost putnika ni u jednom momentu nije bila ugrožena, oni su normalno napustili avion i otišli put pristanišne zgrade. Avion je ostao na aerodromu Tivat gdje će ga danas pregledati mehaničari, a utvrdiće se i zašto je došlo do pojave dima.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.