Vatrogasac povrijeđen u požaru na Starom aerodromu
Foto: Facebook Služba zastite i spasavanja Podgorica

Gorjela kuća

Vatrogasac povrijeđen u požaru na Starom aerodromu

Vatrogasac Gradske službe zaštite i spašavanja Podgorica zadobio je lakše tjelesne povrede, prilikom intervencije kada je u kući na Starom aerodromu u Podgorici, došlo do požara.

"U 15 sati i 56 minuta Službi zaštite i spašavanja dojavljeno da je došlo do požara u kući, u ulici Kozaračkoj u naselju Stari aerodrom. Na lice mjesta izašle su dvije ekipe koje su zatekle požar u razvijenoj fazi, koji je zahvatio u potpunosti jednu prostoriju u prizemlju objekta. Požar je ugašen u 16:24h, a u požaru je nastala veća materijalna šteta na objektu", navodi se na fejsbuk stranici Službe zaštite i spasavanja Podgorica.

Kako su naveli, prilikom intervencije lakše je povrijeđen pripadnik Službe zaštite i spašavanja.

MMMMMM

Foto: Facebook Služba zastite i spasavanja Podgorica

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.