Prva javna punionica za električne automobile u Podgorici
Foto: Printscreen

Prva javna punionica za električne automobile u Podgorici

U Podgorici će sjutra biti puštena u rad prva od planirane tri javne punionice za električne automobile.

Iz Kancelarije Programa Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) je saopšteno da je punionica postavljena ispred Skupštine Glavnog grada, na raskrsnici ulica Njegoševe i Vučedolske.

“Punionice su nabavljene preko projekta Razvoj niskokarbonskog turizma, kroz partnerstvo UNDP-a i Ministarstva održivog razvoja i turizma, u saradnji sa Glavnim gradom”, navodi se u saopštenju.

Do kraja oktobra planirano je postavljanje još osam javnih punionica za električne automobile na teritoriji opština Budva, Bijelo Polje, Kolašin, Cetinje i Žabljak.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.