Bar: Uhapšena žena, priznala da je ubila supruga masera
Supružnici

Uboden nožem u predjelu stomaka

Bar: Uhapšena žena, priznala da je ubila supruga masera

Žena Kazahstanca Iskendera Šudabajeva, koji je juče oko 17 časova pronađen mrtav u svom stanju u barskom naselju Bjeliši, uhapšena je zbog sumnje da je ubila supruga, potvrđeno je iz policije.

Uhapšena Dajan Ž. priznala je ubistvo muža.

"Službenici Uprave policije su u Baru lišili slobode D.Ž. (61) državljanku Kazahstana zbog postojanja osnovane sumnje da je počinila krivično djelo ubistvo na štetu I.Š. (61) državljanina Kazahstana.Postupajući po prijavi građana policijski službenici su izašli na lice mjesta i u prisustvu državnog tužioca Višeg državnog tužilaštva u Podgorici i obducenta izvršili uviđaj.Nakon izvršene obdukcije konstatovano je da je smrt I.Š. nastupila nasilnim putem.", saopštila je Uprava policije.

Kriminalističkom obradom policijski službenici su došli do sumnje da je D.Ž, nakon kraćeg verbalnog i fizičkog sukoba sa I.Š, upotrebom hladnog oružja nanijela više ubodnih rana oštećenom, usljed kojih je preminuo.

Maser je, kako je prenio portal Jedro, ubijen u iznajmljenom stanu u Baru juče poslije podne.

Policiju su pozvali vlasnici kuće, koji su u izdatom prizemlju vidjeli beživotno tijelo masera pored kojeg je u stanju šoka bila njegova supruga, navodi Jedro.

Bračni par iz Kazahstana poznati su mnogim Baranima, a i žiteljima drugih crnogorskih gradova koji su namjenski dolazili u grad pod Rumijom zbog masaža.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.