Natjerali radnike da puze po ulici zbog loših rezultata,prolaznici zgroženi (VIDEO)
Foto: Screenshot

Natjerali radnike da puze po ulici zbog loših rezultata,prolaznici zgroženi (VIDEO)

Šestoro prodavaca firme koja proizvodi kozmetiku je u kancelarijskim odijelima “na sve četiri” polako išlo pored trotoara dok su ih automobili zaobilazili.

Kineska kompanija iz grada Zaožuang naredila je zaposlenima koji nisu ispunili prodajne ciljeve da puze ulicom dok ispred njih ide “barjaktar” sa logom firme na zastavi, prenosi Blic.

Zaprepašćeni prolaznici snimili su tužnu paradu poniženih službenika, koji su plašeći se otkaza, na izmaku snage trpjeli hirove šefa.

Iživljavanje je konačno zaustavila policija i rekla im da ustanu, a protiv njihovog preduzeća pokrenuta je istraga. Ovaj potez menadžera oštro je kritikovan na društvenim mrežama, dok oni u svoju odbranu tvrde da su htjeli da motivišu najlošije zaposlene.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.