14 dana zatvora za glumicu iz
Felisiti Hafman

Falsifikovala prijemni ispit svoje starije ćerke

14 dana zatvora za glumicu iz "Očajnih domaćica"

Američka glumica Felisiti Hafman osuđena je na dvije sedmice zatvora, jer je platila 15.000 dolara kako bi falsifikovala prijemni ispit svoje starije ćerke za Univerzitet 2017. godine.

Pored toga Hafman, koja se proslavila ulogom u seriji "Očajne domaćice" za koju je dobila nagradu "Emi", moraće da obavi 250 sati društveno-korisnog rada i plati kaznu od 30.000 dolara, prenosi BBC.

"Nema opravdanja za ono što sam uradila. Želim da se izvinim svojoj ćerki, suprugu, porodici i obrazovnoj zajednici zbog mog ponašanja. A posebno želim da se izvinim studentima koji su vrijedno radili svaki dan da bi upisali koledž, kao i njihovim roditeljima koji su se veoma žrtvovali da bi podržali djecu", rekla je Hafman.

Sudija Indira Talvani rekla je da vjeruje da je Hafman preuzela odgovornost za svoje postupke, ali da to što je pokušala da bude dobra majka nije izgovor.

Hafman bi trebalo da se prijavi u zatvor u roku od šest nedjelja, a ona je ujedno i prvi od 50 roditelja umiješanih u skandal, koji je osuđen.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.