Uznemirujući snimak: Zet Nataše Bekvalac brutalno pretučen u tuči i izboden nožem(VIDEO)
Foto: Screenshot

Uznemirujući snimak: Zet Nataše Bekvalac brutalno pretučen u tuči i izboden nožem(VIDEO)

Damir Dado Mihajlović (37) iz Novog Sada pretučen je i izboden prekjuče oko 13 sati oštrim predmetom ispred jednog kafića u Ulici Miše Dimitrijevića u Novom Sadu.

Sportista i zet pjevačice Nataše Bekvalac je, kako se vidi na snimku, prvo brutalno prebijen, a kada je završio na podu, jedan o muškaraca koji su učestvovali u tuči mu je prišao i, kako se pretpostavlja, izbo ga oštrim predmetom.

Mihajlović je inače muž Bekvalčeve sestre od tetke Jelene Mrkić, bivši je šampion SBC organizacije, jedan od prvih srpskih MMA boraca, priznatih na međunarodnom nivou.

- Mihajlović je s drugarom sjedio u kafiću svog brata kada se iznenada najprije verbalno sukobio sa napadačem koji je sjedio za susjednim stolom. Sukob se nastavio ispred lokala, kada su se Mihajlović i još jedan muškarac potukli.

- Međutim, ubrzo su došla još dvojica muškaraca, pa su i oni nasrnuli na MMA borca. Jedan od te trojice ga je udario pepeljarom, nakon čega se Mihajlović srušio. Ovaj ga je potom udario još nekoliko puta, a potom je izvukao nož i zario mu ga nekoliko puta u noge. Posle toga napadači su pobjegli - navodi izvor iz istrage.

Hitna pomoć odmah je izašla na lice mjesta i ranjenog muškarca prevezla u Urgentni centar KC Vojvodine.

Mihajlović se sa najpoznatijom novosadskom pjevačiom orodio nakon što je oženio njenu sestru od tetke Jelenu Mrkić. Mrkićeva je javnosti postala poznata nakon učešća u rijalitiju "Survajver", a oprobala se i u pjevačkim vodama.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.