Mještani Bršna i Dragovoljića dobili vodu, završena i rekonstrukcije spomen česme u Banjanima

Simović u Nikšiću

Mještani Bršna i Dragovoljića dobili vodu, završena i rekonstrukcije spomen česme u Banjanima

Mještani nikšićkih sela Bršno i Dragovoljići dobili su vodu. U posljednje tri godine Vlada, lokalne samouprave i lokalna preduzeća uložila su 2,7 miliona eura u vodosnabdijevanje u ruralnom području te opštine.

Potpredsjednik Vlade Milutin Simović i predsjednik opštine Nikšić Veselin Grbović sa saradnicima i brojnim mještanima obilježili su danas završetak radova i puštanje u rad vodovoda na Bršnu i u Dragovoljićima u opštini Nikšić. 

 Simović je izrazio zadovoljstvo zbog činjenice da su ispunjena obećanja i da su radovi završeni prije roka. Istakao je i da se odgovornim partnerstvom lokalne samouprave, javnih preduzeća, Vlade i mještana sve može realizovati, saopšteno je iz njegovog kabineta.

Milutin Simović - Puštanje u rad vodovoda Bršno, Nikšić

U selu Klenak, u Banjanima, uz prisustvo brojnih mještana i predstavnika UBNOR-a, obilježen je takođe završetak rekonstrukcije spomen česme, koja je realizovana uz podršku Vlade.

"Simović je tom prilikom naglasio da je ”ovo prilika, ali i obaveza svih nas, da iskažemo poštovanje i zahvalnost za 24 pala borca sa područja Klenka i Somine” u antifašističkoj borbi u II svjetskom ratu.", kaže se u saopštenju.

Milutin Simović - Obilazak rekonstruisane spomen česme ’Kruška’ (Klenak, MZ Petrovići)

U nastavku posjete Nikšiću, sa mještanima Pilatovaca obilježen je početak izgradnje lokalnog vodovoda dužine 19 km kojim će biti riješeno vodosnabdijevanje u ovom dijelu MZ Vraćenovići.

Milutin Simović - Obilazak radova na vodovodu Pilatovci (MZ Vraćenovići)

"U posljednje tri godine Vlada, lokalne samouprave i lokalna preduzeća uložila su 2,7 miliona eura u vodosnabdijevanje u ruralnom području Nikšića. Vrijednost investicija samo u vodovode na Bršnu, Dragovoljićima i Pilatovcima iznosi 1,3 miliona eura.", podsjetili su iz Vlade.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.