Kruševac: Ubio suprugu, bježeći izazvao udes pa izvršio samoubistvo
Sa mjesta ubistva, foto:Novosti

Kruševac: Ubio suprugu, bježeći izazvao udes pa izvršio samoubistvo

Muškarac Miša Jovanović (57), koji je hicima iz vatrenog oružja u Kruševcu ubio četrdesetsedmogodišnju suprugu i ranio njenog četrdesetdvogodišnjeg brata, izvršio je samoubistvo nakon što se dao u bjekstvo, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije.

On je ubio suprugu i ranio njenog brata oko 10.50 u bašti jednog kafića u Kruševcu i nakon toga pobjegao sa mjesta zločina.

MUP je naveo da nakon što ga je uočila policijska patrola na autoputu Čačak-Obrenovac, on se dao u bjekstvo, a nedugo zatim izazvao je udes i potom u obližnjoj šumi izvršio samoubistvo vatrenim oružjem.

Novosti pišu da je ispalio sebi dva metka u glavu.

Jovanović je osumnjičen da je, oko 10.30 u ljetnjoj bašti kafane „Mali Pariz“ u Brijanovoj ulici u centru Kruševca, nedaleko od ovdašnje Autobuske stanice, ubio Gordanu Jovanović (47), za koju se pretpostavlja da je rodom iz Raške a da je živjela i radila u gradu pod Bagdalom.

Njen mlađi brat Goran Radosavljević (42), takođe iz Raške, teško ranjen.

Oni su sjedjeli u bašti kafane kada je, iz još neutvrđenih razloga, Jovanović, sa kojim Gordana ima dvoje djece, u njih ispalio tri hica iz pištolja.

Nesrećna žena na mjestu je podlegla povredama, dok je njen pet godina mlađi brat sanitetskim vozilom sa teškim povredama hitno prebačen u kruševačku bolnicu, a potom i u Kliničko-bolnički centar u Nišu gdje se ljekari bore za njegov život.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.