Genijalan trik protiv podočnjaka i za zategnutu kožu lica
Foto: Ilustracija

Genijalan trik protiv podočnjaka i za zategnutu kožu lica

Ko može da vam dâ bolji savjet za ljepotu od supermodela?

Slavna manekenka Kejt Mos i u 45. godini oduzima dah pojavom. Uvijek besprijekorno izgleda, s njegovanom kosom i kožom, prava je osoba za dijeljenje savjeta za njegu ljepote pa je upravo to i uradila u intervjuu za Stylist.

"Frizeri Sem Meknajt i Gvido Palo naučili su me kako najbrže da dobijem volumen na tjemenu. Sve što treba da uradite jeste da prstima lagano trljate i štipati korijen kose, a možete koristiti i četkicu za zube", otkrila je.

Priznala je kako redovno kožu hidrira uz pomoć različitih maski, ali i da trikove za šminkanje često saznaje od svoje koleginice Naomi Kembel, piše Index.hr.

Ipak, često njene savjete ne posluša. Najviše pažnje privukao je njen trik za borbu protiv podočnjaka, za koji garantuje da daje ekspresne rezultate.

"Napunite umivaonik hladnom vodom i unutra ubacite led i nekoliko koluta krastavca i u to zaronite lice i držite koliko možete. Ovaj trik odmah smanjuje otečenost i zateže kožu", tvrdi Kejt Mos.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.