Ova boja kose biće pravi jesenji hit (FOTO)
Foto: Ilustracija

Ova boja kose biće pravi jesenji hit (FOTO)

Veliki broj žena sa dolaskom hladnijih dana odluči da svoju kosu osvježi sa nekoliko toplih pramenova ili u potpunosti promijeni boju kose.

Ipak, to ne moraju da budu nijanse plave i smeđe boje.

Naime, poznata frizerka Kim Bonondona tvrdi da će se ove jeseni nositi takozvana "pivo od đumbira" boja kose koju njene klijentkinje obožavaju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Riječ je o narandžasto-smećkastoj boji kose sa suptilnim medenim odsjajem koja je sjajna u hladnijim danima.

Kako tvrdi Kim, boja zvana "pivo od đumbira" se postiže vrlo jednostavno u frizerskim salonima, a dobija se miješanjem plave, smeđe, crvene i bakrene boje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Iako ćete morati otprilike jednom mjesečno da farbate izrastak, Kim ističe da ova boja kose ne izgleda loše čak ni kada je upotpuni prirodna boja izrastka kose.

Ako vam nedostaje inspiracija, pogledajte ove fotografije koje bi mogle da vas ubijede da je upravo "ginger beer" prava boja za vašu kosu za predstojeće hladnije dane.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.