Velika srećna porodica: Nakon 10 sinova dobili ćerku

Velika srećna porodica: Nakon 10 sinova dobili ćerku

Nakon deset dječaka zaredom, Alekis Bret iz Škotske na svijet je donijela prvu ćerku. Djevojčicu Kameron dobila je s partnerom Dejvidom, prenosi britanski The Sun.

Aleksis i Dejvid otkrili su da očekuju svoje 11. dijete, ali buduća majka ponovno je mislila da će roditi dječaka. Ipak, na oduševljenje cijele porodice, rodila je djevojčicu Kameron, koju su s veseljem dočekala starija braća.

“Bolje se ponašaju u blizini nje, pokušavaju da budu tihi kako je ne bi probudili. Žele da pomognu tako što je drže i hrane”, kaže tata Dejvid.

Braća bebe Kameron su: Kampbel (17), Harison (16), Kori (14), Laklan (11), Brodi (9), Bran (8), Hanter (6), Mak (5), Blejke (3), a Rotagajd (2).

Porodica živi u kući s pet spavaćih soba, koju Aleksis i Dejvid održavaju urednom, dok im deset dječaka pomaže.

“Nije lako sa toliko dječaka koji trče uokolo, ali uvijek uspijevamo da održimo dom čistim i urednim”, otkrila je mama Aleksis, koja procjenjuje da kupuju najmanje tri para patika svakih nekoliko nedjelja.

Alekis i Dejvid tvrde da ne namjeravaju da imaju više djece.

“Definitivno stajemo. Rekla sam to i prošli put, ali ovaj put to apsolutno mislim”, odlučno tvrdi Aleksis.

Kaže da ni malenu Kameron nisu planirali, ali nisu se ni bunili kada su saznali da je ponovno trudna. Oboje su zaposleni i ne žive od dječijeg dodatka, iako to mnogi misle.

“Imam dobar posao. Jedini problem nam je da uklopimo godišnji odmor koji će svima odgovarati”, otkrio je ponosni otac 11 djece.

“Dejvid i ja se ponekad pogledamo i upitamo što smo to učinili? Ali kad se momci pojave i izmame osmijeh na lice, sve je bilo vrijedno”, zaključila je mama Aleksis.

Index

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.