Marković u ponedjeljak u radnoj posjeti Nikšiću: Svečano će otvoriti radove na izgradnji Doma za stare
Duško Marković

Marković u ponedjeljak u radnoj posjeti Nikšiću: Svečano će otvoriti radove na izgradnji Doma za stare

Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković boraviće u ponedjeljak, 16. septembra, u radnoj posjeti Opštini Nikšić, saopšteno je iz Vladine Službe za odnose s javnošću.

Premijer će tokom posjete zajedno sa šefom Delegacije Evropske unije u Podgorici ambasadorom Aivom Oravom i predsjednikom Opštine Nikšić Veselinom Grbovićem svečano otvoriti radove na izgradnji Doma za stare.

"Ukupna vrijednost projekta izgradnje objekta, površine gotovo deset hiljada kvadratnih metara sa 104 smještajne jedinice za 208 lica, iznosi 7,4 miliona eura od čega su 3,3 miliona donatorska sredstva", navodi se u saopštenju.

Marković će razgovarati sa rukovodstvom Opštine Nikšić i posjetiti Župu Nikšićku gdje će obići radove na izgradnji lokalnog puta Nikšić – Župa (Raskrsnica Rubeža – Morakovo) dužine 21 km, svečano otvoriti radove na izgradnji fudbalskog terena i posjetiti plantažu jabuka kompanije „Naše voće“ koja zapošljava oko 130 radnika i ostvaruje godišnje prihode preko 11 miliona eura.

Premijer Duško Marković će radnu posjetu Nikšiću završiti razgovorom sa privrednicima koji posluju u toj opštini.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.