Nađeno tijelo nestalog muškarca zahvaljujući GuglMapsu i to nakon 22 godine
Foto: Screenshot

Nađeno tijelo nestalog muškarca zahvaljujući GuglMapsu i to nakon 22 godine

Posmrtni ostaci muškarca koji je nestao prije dvadeset godina na Floridi pronađeni su u potopljenom automobilu, koji je uočen na Gugl Maps aplikaciji.

Kako prenosi Bi-Bi-Si, Viliam Moldt (40) iz Lantane na Floridi je nestao 1997. godine, kada se posle noćnog izlaska nije vratio kući.

Iako je pokrenuta istraga, njegovo tijelo nije pronađeno pa je slučaj zatvoren.

Kako se navodi, 28. avgusta ove godine, 22 godine nakon nestanka, policija je našla njegovo tijelo u automobilu koji je bio potopljen u jednom ribnjaku u Velingtonu.

Potopljeni automobil je na Guglovoj mapi primijetio bivši stanovnik tog mjesta, pa je kontaktirao poznanika koji je dronom pretražio to područje.

On je vidio da se u ribnjaku zaista nalazi automobil, pa je pozvao policiju.

Šerif okruga Palm Bič rekao je da policija pretpostavlja da je Moldt izgubio kontrolu nad vozilom, ali da se sa sigurnošću ne može znati šta se tačno dogodilo prije 22 godine.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.