Kako je mesar Nenad iz Tivta spasio život mušteriji
Nenad Adamović

Kako je mesar Nenad iz Tivta spasio život mušteriji

Nikad ne znaš kad ćeš nekome spasiti život. To se upravo desilo Nenadu Adamoviću iz Tivta kojeg svaka domaćica dobro zna jer radi kao mesar u Franca marketu. Sasvim običan radni dan pretvorio se akciju spašavanja života.

Stalna mušterija, po navici, svratila je da kupi meso. Međutim na putu do radnje ženu je ujela osa, ali ne obraćajući pažnju nastavila je dalje jer nije ni znala da je alergična. Započevši trgovinu žena je počela da se guši. Nastala je panika.

Ne bježeći od problema, Nenad je priskočio u pomoć svojoj musteriji. Vješto je obavio zahvat vađenja jezika, zatim odradio masažu srca dok Hitna pomoć nije stigla. Na svu sreću sve se završilo dobro. Nenad kaže da je nakon dva dana, kad se oporavila, njegova draga mušterija došla da mu zahvali što joj je spasio život. Na pitanje kako se osjećao u tom momentu, Nenad kaže:

„Ma kakav bre osjećaj, u tom trenutku ga nisam ni imao. Bilo je samo da se žena spasi. Drago mi je što sam se zatekao to jutro u smjeni i da sam mogao da učinim dobro djelo“, kazao je Nenad.

Radio Tivat

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.