Jedinoj učenici  škole u Cerovu na poklon knjige i pribor
Teodora sa učiteljicom i predstavnikom Crvenog krsta

Teodori za srećan polazak u III razred

Jedinoj učenici škole u Cerovu na poklon knjige i pribor

Teodora Bugarin jedina je učenica škole u Cerovu. Predstavnik bjelopoljskog Crvenog Krsta uručio joj je danas komplet knjiga i sav potreban školski pribor za srećan polazak u III razred.

Smisao bavljenja humanitarnim radom i pomaganjem svima onima kojima je pomoć potrebna dobija svoj puni smisao pričama kao što je ova naša današnja, puna ljubavi, prijateljstva, zahvalnosti, kažu iz opštinskog Crvenog Krsta.

"Za nas iz Crvenog krsta posebno zadovoljstvo predstavlja druženje sa Teodorom Bugarin koja je jedina učenica područnog odjeljenja OŠ "Marko Miljanov" u Cerovu. Sa Teodorom Bugarin smo se družili i tokom podjele novogodišnjih poklon paketića, osjetili nešto posebno i nešto što ovu dragu djevojčicu cini izuzetnom, tada nam je Teodora poklonila i jedan lijepi crtež kojim se zahvalina svima iz Crvenog krsta, a mi smo obećali da Teodoru nećemo zaboraviti i da će se naša druženja i donacije nastaviti.", podsjetili su iz Crvenog Krsta.

Član Upravnog odbora Opštinske organizacije Crvenog krsta Bijelo Polje prof. dr Dušan Bugarin, posjetio je danas Teodoru i uručio joj komplet knjiga i sav potreban školski pribor (ranac, sveske, olovke, blokove, bojice, flomastere, tempere,šestare, lenjire...) za srećan polazak u III razred.

"Koristimo priliku da se Teodori i njenoj učiteljici zahvalimo na toplom i srdačnom prijemu, a mi iz Crvenog krsta u narednom periodu se moramo potruditi da Teodori uz pomoć donatora obezbijedimo još kvalitetnije uslove za rad i učenje nabavkom računara i ostale opreme.Ujedno pozivamo i sve prijatelje, donatore da zajednički više pažnje posvetimo seockim školama i djeci koja uče, stiču nova znanja u njima, kako bi stvorili kvalitetnije uslove za sticanje novih znanja, vještina i kako bio bi ovi mališani na što lakši kvalitetniji način primjenjivali i savladavali zadate obaveze.", poručuju iz opštinskog Crvenog krsta.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.