Četiri psa ubijena u park-šumi na Zlatici

Sva četiri psa su rase pit bul

Četiri psa ubijena u park-šumi na Zlatici

Nepoznati počinilac (ili više njih) prije nekoliko noći usmrtio je četiri psa u park-šumi na Staroj Zlatici, kod starog stadiona, piše Pobjeda.

Kako nezvanično saznaje taj list, sva četiri psa su rase pit bul. Pronađeni su sa ranama na glavi, a pretpostavlja se da su usmrćeni metalnim oštrim predmetom, poput čekića ili sličnog oruđa. Kada su nadležne službe (Komunalna inspekcija, Policija, Čistoća i veterinari) stigle na lice mjesta, jedan od ta četiri psa je još bio živ, ali je uginuo od zadobijenih povreda.

Iz preduzeća Čistoća kazali su da su, shodno nadležnostima, njihove ekipe uklonile leševe.

“Po rješenju Komunalne inspekcije, prije dvije večeri izašle su ekipe na lice mjesta u park-šumi na Staroj Zlatici (kod starog stadiona) i uklonile leševe pasa. Dalje radnje u ovom slučaju sprovodiće nadležne institucije”, poručili su iz Čistoće.

Iz Pobjede su poslali pitanja i Komunalnoj inspekciji, Upravi policije i Upravi za bezbjednost hrane, veterinu i fitosanitarne poslove, a iz tih institucija je rečeno da će im biti odgovoreno na pitanja: da li su i na koji način ubijeni, tj. šta pokazuje izvještaj veterinara, šta je policija preduzela, da li su pronađeni počinioci tog nedjela, kao i šta je učinjeno sa njihovim leševima.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.