Uhapšena baba u Šipovu: Podvodila maloljetnu unuku starijem muškarcu
ilustracija

Uhapšena baba u Šipovu: Podvodila maloljetnu unuku starijem muškarcu

Dvije osobe iz Šipova nalaze se Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka gdje će biti saslušane zbog sumnje da su počinili krivična djela iz oblasti seksualnog iskorištavanja maloljetnog lica, potvrđeno je za "Nezavisne".

Oni su uhapšeni u srijedu u Šipovu, a kako saznaje ovaj portal, radi se u muškom i ženskom licu.

Zbog osjetljivosti slučaja, nisu saopšteni detalji hapšenja, a posle saslušanja od strane postupajućeg tužioca, biće poznato više informacija.

"Nezavisne" nezvanično iz više izvora saznaju da je uhapšena baba zbog sumnje da je iskorištavala maloljetnu unuku, te je podvodila starijem muškarcu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.