Aktivni odmor: Manifestacija „Dan katuna“ u NP Prokletije 14.septembra
NP Prokletije

Aktivni odmor: Manifestacija „Dan katuna“ u NP Prokletije 14.septembra

Javno preduzeće za nacionalne parkove Crne Gore i Nacionalni park Prokletije pozvali su sve zainteresovane da u subotu, 14. septembra 2019, na Bajrovića katunu posjete i uživaju u manifestaciji „Dan katuna“.

Tokom „Dana katuna“ za ljubitelje aktivnog odmora biće orgnizovana pješačka i biciklistička tura Bajrovića katun – Hridsko jezero – Bajrovića katun, sa početkom u 10 časova. Posjetioci će oko 15 časova imati priliku da probaju i tradicionalne gastronomske specijalitete sa područja Prokletija, saopšteno je iz NPCG.

U okviru manifestacije,  dan ranije (13. septembar), za sve zainteresovane biće organizovano i kampovanje.

Posjetioci manifestacije „Dan katuna“ su u obavezi da prijave svoje učešće do 13. septembra do 11 časova na broj telefona +382 67 42 42 00.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.