Bjelopoljac vozio pijan ukradeno vozilo, dobio 45 dana zatvora
ilustracija

Budva

Bjelopoljac vozio pijan ukradeno vozilo, dobio 45 dana zatvora

Bjelopoljac A.E. (43) kažnjen je zatvorskom kaznom od 45 dana zbog vožnje u alkoholisanom stanju, saopšteno je iz budvanskog Suda za prekršaje.

Naime, on je 10. septembra oko 19.55 časova, upravljao prethodno ukradenim vozilom, a malo zatim je došlo do saobraćajne nezgode u kojoj je bio učesnik, pišu Dnevne novine.

Kažnjen je samo dan nakon toga.

“Smatrajući da javnost treba biti obaviještena o svim temama koje su društveno osjetljive, obavještavamo vas da je lice A.E. (1976. godište) iz Bijelog Polja, zbog vožnje u koncentraciji od 2,96 g/kg alkohola u organizmu od ovog suda, odnosno sudije Marka Đukanovića, u hitnom postupku kažnjeno efektivnom kaznom zatvora u trajanju od 45 dana. Istovremeno mu je određena i zabrana upravljanja vozilima B kategorije u trajanju od 60 dana, kao i tri kaznena boda”, navodi se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.