Uhapšen i drugi osumnjičeni za aktiviranje eksplozivna naprave u dvorištu službenika UIKS-a
Foto: Ilustracija

Uprava policije

Uhapšen i drugi osumnjičeni za aktiviranje eksplozivna naprave u dvorištu službenika UIKS-a

Službenici Uprave policije su lišili slobode još jedno lice osumnjičeno da je aktiviralo ekspolozivnu napravu u dvorištu kuće M.S. službeniku UIKS-a.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, slobode je lišen J.L. (19) iz Podgorice.

Iz UP-a podsjećaju da je 16. avgusta 2019. godine lišen slobode maloljetni I.T. (17) zbog sumnje da je zajedno sa J.L. aktivirao eksplozivnu naravu, 13. avgusta, a koja je prouzrokovala štetu na privatnom i službenom vozilu službenika UIKS-a.

I.T. se nalazi u Istražnom zatvoru.

Intenzivnim radom policijskih službenika lociran je i drugi osumnjilčeni za ovo krivično djelo i on je danas lišen slobode.

"J.L. će biti uz krivičnu prijavu biti priveden državnom tužiocu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo izazivanje opšte opasnosti u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija", zaključuje se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.