Toni Cetinski nije kriv za nesreću, oslobođen optužbi
Toni Cetinski

Toni Cetinski nije kriv za nesreću, oslobođen optužbi

Toni Cetinski nije kriv za nesreću kada je automobilom 3. novembra 2017. u Rovinju pregazio Ibrahima Kevljanina.

Pjevač je svojim Mercedesom ušao u usku rovinjsku ulicu na kojoj je ležao nesrećni čovjek koji je bio pod uticajem alkohola, a sud je ustanovio da je Cetinski vozio polako i pridržavao se pravila koja važe u gradskoj vožnji.

“Nikome ne bih želio da se ovo dogodi, bilo mi je strašno. Mnogi su me posle podržavali i vjerovali da nisam kriv, ali je bilo i onih koji su sumnjali”, rekao je za Novosti popularni pjevač nakon izricanja presude.

Kaže da je u toj ulici postavljen znak sa ograničenjem brzine od 20 kilometara na čas, ali bi zbog potpune bezbjednoati trebalo biti još veće ograničenje.

“Mnogi koji su komentarisali ovu nesreću nisu bili u ulici gdje se dogodila pa i ne mogu da znaju okolnosti. Drago mi je da je sve istraženo i da je ustanovljeno da ne snosim krivnju”, kaže Cetinski uz dodatak da je teško podnosio sve šta se događalo nakon nesreće, pišu Novosti.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.