Danas se na nebu otvara magičan portal 999: Energija sa kojom se rijetko srijećemo
ilustracija, foto:Shutterstock

9. septembar 2019. godine

Danas se na nebu otvara magičan portal 999: Energija sa kojom se rijetko srijećemo

Današnji dan 9.9.2019. nosi energiju broja 9, a to je, prema numerologiji, poseban dan koji se događa jednom u 9 godina i jako je važan za svakog od nas.

Danas je 9. septembar i to je veoma specifičan datum, jer se na nebu otvara magičan portal 999. Septembar je 9. mjesec, sada je 2019. godina i 9. je dan u mjesecu. Zato se 9. 9. 2019. godine na nebu otvara portal koji donosi nevjerovatnu energiju kakvu smo rijetko mogli da vidimo do sad.

Prema numerologiji broj 9 označava pozitivnu energiju i talas dobrih ideja. On nas ispunjava pozitivnom energijom i osvježava naše potencijale. Takođe, podstiče mudrost i aktivira vas kako biste prihvatili razne sjajne mogućnosti koje se nude.

Danas ćemo imati rijetku priliku da pročistimo svu karmičku energiju koju smo nakupili u proteklih devet godina i 9-9-9 energiju koja je u bliskoj vezi sa toksičnim vezama koje privlačimo ili održavamo, prenosi Žena Blic.

Sve niti koje nas energetski povezuju sa ljudima i situacijama koje su štetne po nas ili nas ograničavaju na bilo koji način biće prekinute tokom ovog perioda omogućavajući nam tako da odemo od svega negativnog sa osećajem mira, ljubavi, saosjećanja i oproštaja u srcu. Ovo se posebno odnosi na udaljavanje od društva svake osobe koja redovno izaziva svađe, pokazuje agresiju, vara i pokušava da manipuliše nama.

Broj devet nosi energiju svakog broja prije njega i zbog toga predstavlja akumulaciju početaka, sredine i završetaka. U pitanju je finalni broj pa tako njegova energija označava završetke, ali i uzbudljive početke.

Oprostite sebi i drugima sve što vas muči

Energija koju donosi ovaj dan je nevjerovatna i rijetko se sa njom srijećemo. Ovaj portal 999 znači prilike, mogućnosti.Priliku da odaberemo gdje ćemo usmjeriti naš život , kojim ćemo putem nastaviti. Mudrost i introspekcija koju nam daje snaga broja 9 podstaći će nas da se oslobodimo negativnosti i da jasnije sagledamo kuda dalje, piše Astrološki Centar. Odluka je na vama, da li ćete ići dalje stazom svijetla ili ćete tumarati mračnim ulicama prošlosti.

Oprostite sebi i drugima sve što vas muči. Vrijeme je da krenete dalje, energija portala moze da se iskoristi na divan način , da vas ojača i determiniše u pozitivnom svijetlu. Uticaj ove magične energije osjecaćete sve do punog Mjeseca u Ribama 14. septembra.

Manje mudrovanja ,a više osjećanjima nošeni postupci dovešće nas do razrešenja stvari koje su nas u prethodnom razdoblju mučile.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.