Djevojčica(12) jedva pobjegla manijaku: Pokušao da je ubaci u auto prijeteći nožem
Ilustracija

Podgorica

Djevojčica(12) jedva pobjegla manijaku: Pokušao da je ubaci u auto prijeteći nožem

Dvanaestogodišnja djevojčica jedva je uspjela da pobjegne manijaku koji je juče, oko 12 časova, pokušao da je ubaci u automobil, prijeteći joj nožem!

Drama se odigrala u naselju Stari aerodrom, u blizini Doma zdravlja, a o svemu je portal Volim Podgoricu obavijestio otac djevojčice. On kaže da slučaj nije prijavio policiji, jer je djevojčica prestravljena i ne želi da je izlaže dodatnom stresu.

"U policiji bi vjerovatno insistirali da saslušaju moju ćerku, a to ne želim da joj priredim, već je dovoljno pretrpjela. Želim samo da upozorim roditelje. Ovo se desilo usred bijela dana, u velikom naselju. Ukoliko je neko bio u blizini, ili sa prozora vidio i, možda zapamtio registarske tablice ili detalje o automobilu, neka javi policiji", kazao je on portalu Volim Podgoricu.

Dodaje i da bi jedini objekat čija kamera bi mogla nešto snimiti, eventualno, pekara u blizini.

Djevojčica je, kako kaže njen otac, otišla do prodavnice Lida, u blizini kuće.

"Sama je išla ulicicom izmedju Lide i pekare. To je naseljena ulica. Nije bilo nikoga u prolazu, ispričala je kasnije da je bio muškarac srednjih godina u bijelom automobilu. Otvorio je vrata sjedeći u autu, pomjerio stvari sa suvozačevog sjedišta i rekao: Sjedi da te prebacim", priča ovaj Podgoričanin za portal Volim Podgoricu.

Djevojčica je odbila je i rekla: "Blizu mi je, ne treba".

Zatim je manijak rekao: "Sjedi da malo popričamo, što je djevojčica odbila, na šta je on grubo rekao: Ulazi u kola!, i izvadio mali nož držeci ga pri tijelu".

Djevojčica je počela da trči nazad prema kući, a napadač automobilom pobjegao prema prodavnici Lida punom brzinom.

Mondo

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.