Užice: Otkrivena laboratorija za uzgoj marihuane
Foto: RAS Srbija

Užice: Otkrivena laboratorija za uzgoj marihuane

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Užicu otkrili su laboratoriju za uzgoj marihuane u vještačkim uslovima.

Tom prilikom uhapsili su D. N. iz tog grada, zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopštila je užička policija.

Policija je prilikom pretresa pomoćnog objekta koji koristi osumnjičeni, u posebno opremljenoj i termoizolovanoj prostoriji, našla zasad sa 17 stabljika kanabisa, visine od 10 do 80 centimetara,i 31 sjemenku ove biljke.

Laboratorija je bila opremljena lampama, trafoima, reflektorom, ventilatorom, hemikalijama i drugom opremom koja se koristi za uzgoj marihuane.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Užicu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on je, uz krivičnu prijavu, priveden tužiocu.

Sudija za prethodni postupak odredio mu je pritvor do 30 dana.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.