Prava CG obezbijedila besplatno ljetovanje i za petu porodicu sa Kosova i Metohije
Foto: Prava Crna Gora

Prava CG obezbijedila besplatno ljetovanje i za petu porodicu sa Kosova i Metohije

Prava Crna Gora dočekala je i petu porodicu sa Kosova i Metohije u sklopu akcije obezbjeđivanja besplatnog ljetovanja za djecu koja usled teških materijalnih okolnosti nisu imala mogućnost da borave na moru, saopšteno je iz ove partije.

Predsjednik Prave Crne Gore Marko Milačić je zajedno sa kolegama iz budvanske Prave Crne Aleksandrom Franetom i Lukom Liješevićem dočekao šestočlanu porodicu Nakalanić iz Velike  Hoče.

''Prava Crna Gora ne zaboravlja naše sunarodnike koji žive u teškim okolnostima. Ovim aktivnostima, osim pomoći konkretnim porodicama, želimo da pošaljemo apel i drugim dobrim ljudima da se uključe u ovakve i slične aktivnosti. Glavi porodice Nakalamić, gospodinu Nebojši, ali i njegovoj ženi i četvorici sinova želim lijep boravak na našem primorju, uz želju da nam opet dođu i iduće godine.'' zaključio je Milačić.

Kordinator Prave Crne Gore u Budvi Aleksandar Franeta je istakao da su maksimalno angažovani kad je u pitanju pomo sunarodnicima na Kosovu i Metohiji.

"Stoga, nakon pet porodica koje smo ugostili, već sada tokom septembra ćemo ugostiti još nekoliko porodica čija djeca nikada nisu bila na moru, i već smo u pregovorima sa određenim vlasnicima apartmana.'' istakao je Franeta.

Član IO Prave Crne Gore u Budvi Luka Liješević je kazao da te aktivnosti ne gleda sa političkog aspekta, već isključivo sa ljudskog.

"Ako neko smatra da je ovo vid političkog marketinga, ja im kažem - neka smatra. Da Bog da se cijeli svijet utrkivao ko će više da pomogne i učini dobrih dijela. Mi nastavljamo sa našom akcijom!'' zaključio je Liješević.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.