Druženje i promocija turističkih potencijala: Obišli ljepote bjelopoljskog kraja na točkovima
Foto: Opština Bijelo Polje

Druženje i promocija turističkih potencijala: Obišli ljepote bjelopoljskog kraja na točkovima

Ljubitelji četvorotočkaša, prirode i odlične terenske vožnje, prije dva dana su se sa gradskog trga u Bijelom Polu upustili u avanturu zvanu ATV susreti.

Manifestacija je okupila 80 učesnika iz čitave Crne Gore i koja je pored dobrog druženja, imala za cilj promociju turističkih potencijala Bijelog Polja, saopšteno je iz bjelopoljske Opštine.

Prvog dana ATV avanture  vozači su obišli bjelopoljsku stranu Bjelasice, gdje su obišli najatraktivnije lokacije ovog velikog i značajnog turističkog potencijala, dok su drugog dana imali priliku da se upoznaju I sa ljepotama Bistrice, Đalovića klisure, Obrova, Korita i ostalih atraktivnih predjela ove opštine.

„Po prvi put smo organizovali ovakvu manifestaciju u Bijelom Polju, a koliko je značajna za našu turističku ponudu i za samu lokalnu samoupravu, govori to što smo mimo nekih planova i porjekata koje sprovodimo u toku godine, odlučili da podržimo ovaj događaj. Posebnu zahvaljnost dugujemo momcima iz Bijelog Polja koji su inicirali ovu manifestaciju, članovima ATV Cross Cluba i iskreno vjerujem da će ovo prerasti u tradiconalnu manifestaciju, koja će se održavati svake godine“, kazao je potpredsjednik opštine Bijelo Polje Nermin Bećirović.

1111atv

Foto: Opština Bijelo Polje

Izražavajući zadovoljstvo što su zahvaljujući ovoj manifestaciji, učesnici imali priliku da obiđu značajne turističke lokalitete na teritoriji Bijelog Polja, Violeta Obradović je kazala da će Turistička organizacija i dalje podržavati slične manifestacije.

„Mi ćemo i u narednom period podržavati sve one ideje, projekte i aktivnosti koji će uticati na unapređenje turističke ponude Bijelog Polja. Drago mi je što su na ovoj manifestaciji, učesnici su imali priliku da obiđu planinu Bjelasicu, kao i Bistricu sa Đalovića klisurom, čiji su projekti valorizacije u toku zahvaljući Vladi Crne Gore i lokalnoj upravi“, kazala je direktorica Turističke organizacije Violeta Obradović.

Organizator susreta je ATV Cross club, a pokrovitelj Opšina Bijelo Polje u saradnji sa Turističkom organizacijom Bijelo Polje.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.