Čuli buku u ženskom toaletu, kad su otvorili vrata ugledali mladog medvjeda (VIDEO)
Foto: Screenshot

Čuli buku u ženskom toaletu, kad su otvorili vrata ugledali mladog medvjeda (VIDEO)

Gosti i osoblje hotela u Montani u SAD-u ostali su u šoku kada su otkrili ko se skriva u ženskom toaletu. Naime, na umivaonicima je ležao mladi medvjed koji je izgledao kao da je zadivljen prostorijom u kojoj se nalazi.

"Crni medvjed pronašao je put kroz prozor do ženskog toaleta"– objavljeno je na Fejsbuk stranici hotela Buck's T-4 Lodge.

"Veliko hvala Kancelariji šerifa i zaposlenima Kancelarije za divljinu koji su sačuvali naše goste, istovremeno priuštivši im iskustvo koje se događa jednom u životu. Bili su profesionalni i sve su nas naučili nešto o divljini" – dodali su.

Spasioci su morali da uspavaju medvjeda i na kraju su ga iznijeli iz hotela i pustili u divljinu, piše CNN.

"Čula se buka do predvorja. Sigurno je medvjed ušao kroz prozor koji je bio otvoren, ali nije mogao da izađe jer mu je iznutra bilo previsoko. Izgledao je kao da mu je ugodno u toaletu, samo je ležao na umivaonicima i doslovno je zaspao" – ispričao je suvlasnik hotela Dejvid O'Konor.

Vecernji.hr

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.