Pao snijeg u Italiji i Austriji (VIDEO)
Foto: Screenshot

Zabijeljeli Alpi

Pao snijeg u Italiji i Austriji (VIDEO)

Obilne sniježne padavine zabijlježene su ovog vikenda na alpskim glečerima.

Prve pahulje pale su u petak na glečeru Štubai u austrijskom Tirolu, dok su se padavine tokom vikenda intenzivirale, zbog čega su brojne skijaške oblasti bile pokrivene bijelim pokrivačem, prenosi portal "In d' snou".

U Italiji snijeg je zabilježen u Livinju, na sjeveru Italije.

Kako se navodi, snijeg je uobičajena pojava krajem ljeta na velikim visinama u Alpima, a prošle godine u ovo vrijeme na pojedinim glečerima zabeleženo je više od jednog metra snijega.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.