Diva u centru skandala na premijeri filma: Zašto su Dženifer Lopez gađali papirima na crvenom tepihu(FOTO)
Dženifer Lopez

Diva u centru skandala na premijeri filma: Zašto su Dženifer Lopez gađali papirima na crvenom tepihu(FOTO)

Kada se sinoć tip top sređena u stilu zlatne dive zaputila na crveni tepih Filmskog festivala u Torontu, Dženifer Lopez očekivala je sve osim skandala u čijem se centru našla!

Na početku je sve izgledalo kao i obično - latino pjevačica je nasmejano i samouvjereno pozirala fotografima sama, a zatim i sa vjerenikom Aleksom Rodrigezom.

jenniferlopezslaysindeepplunginghighfrontslitgownwithfiancecc81alexrodriguezathustlerspremiereembed02

Prisutni su se oduševljavali njenom raskošnom toaletom, modernim sandalama i luksuznim svjetlucavim nakitom.

Međutim, niko nije znao šta se ove večeri sprema za Dženifer.

Čim je fotografisanje završeno, a Dženifer se zaputila prema centralnoj dvorani, prema njoj su počeli da lete papiri sa natpisima: "Džej Lo mrzi životinje", "Džej Lo, prestani da nosiš pravo krzno" i mnogi drugi.

198509profimedia0469671791ff

Aktivisti za prava životinja su svoje parole sa transparenata usput i uzvikivali na sav glas, a pjevačica je vidno šokirana i posramljena požurila da se skloni sa crvenog tepiha, dok je njena pomoćnica brže bolje počela da sakuplja papire.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.