"Dritan još uvijek previše „zelen“ da dijeli lekcije bilo kome, a ponajmanje Markoviću"

Iznenađujuće je da poslanik-bojkotnik, Dritan Abazović, prilično loše poznaje situaciju u svom rodnom gradu. Ne znamo da li je neznaven i neobavješten, ili politikant koji plasiranjem neistina pokušava da manipuliše javnošću napadajući Vojsku Crne Gore, Vladu i Premijera, saopštio je Sead Osmanović predsjednik Opštinskog odbora DPS Ulcinj.

"Da je bar malo upućen, odnosno da je političar a ne politikant,  Abazović bi znao da  je Vojska Crne Gore zaslužna što je Valdanos ostao jedan od bisera našeg  primorja i što danas taj prostor predstavlja najozbiljniji razvojni potencijal Ulcinja, koji će lokalna koalicija, na čelu sa DPS-om, umjeti da valorizuje na pravi način.", navodi Osmanović.

Kako je kazao, zahvaljujući razvojnoj politici i viziji koju ima rukovodstvo DPSa i države uspjeli su da naprave najelitnije turističke destinacije na Mediteranu.

SeadOsmanovi

Osmanović

"Tako našu obalu sada krase: Porto Montenegro, Lustica  Bay, Porto Novi... Ne sumnjamo da će i Valdanos uskoro postati novi biser u bogatoj ponudi Crne Gore. Umjesto da pohvali rad ministarstva i Vlade, zbog  očuvanja Solane i dalje valorizacije ulcinjskog potencijala, "zaštitnik" zelenih se bavi sitnim političkim podmetanjima. I sam je svjestan da je premijer Marković u pravu kad kaže da Vojska nikako  ne može da ugrozi Sinjajevinu kao što nije ni Valdanos, ni Kumbor, ni Lušticu...", saopštava Osmanović i nastavlja:

"I dok dokoni Abazović sanja prelaznu Vladu, kako bi bar spasao nepostojeću stranku i spasao se i formalnog odlaska sa političke scene,  Premijer mu je po ko zna koji put razbio iluzije. Na vlast se dolazi voljom građana, a ne pritiscima, ucjenama i hibridnim medijskim djelovanjima.".

Poručio je lideru GP URA, da prije nego sto pokuša kritikovati i ocjenjivati druge, počne  od sopstvenog  dvorišta, dakle, od svojih političkih odluka i partijskih lutanja.

"Da izračuna koliko je novca uzeo iz državnog budžeta za tri godine, a da nije privirio u zgradu Skupštine, gdje bi trebalo da taj uzeti novac i zaradi. Ipak je gospodin Abazović, sa svojih 2,5% glasača, još uvijek previše „zelen“ da dijeli lekcije bilo kome, a ponajmanje premijeru Markoviću i DPS-u.", zaključio je Osmanović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.