Drobnjak: Vratite stanove, pare ulažite u prugu da se ne bi ponovilo Bioče 2006
Drobnjak

Drobnjak: Vratite stanove, pare ulažite u prugu da se ne bi ponovilo Bioče 2006

Jučerašnja dva incidenta na našim prugama, u prvom gubitak struje gdje je voz morao biti zaustavljen pola sata, a u drugom iskakanje zadnja dva vagona, opomena su za svakog i podsjećanje na tragični događaj iz januara 2006. godine kada je 47 osoba poginulo zbog nebrige države, saopštio je Goran Drobnjak predsjednik bjelopoljskog odbora Pokreta za promjene.

"Dok Vlada, od naših para, poklanja stanove svojim poslušnicima, pravi auto-put od niđe do nikud, željeznica koju najviše koriste naši građani sve više i više propada.Sticajem, nesrećnih, okolnosti Ministarstvo  saobraćaja je dodijeljeno Bošnjačkoj stranci, a koliko su  njihovi kadrovi sposobni najbolje nam je objasnio njihov drugar iz vlasti Tarzan Milošević koji je izjavio da kad bi se gledala stručnost članova BS ne bi nikad mogli dobit neko rukovodeće mjesto. Da bi što bolje uhljebili, uglavnom rodbinu svojih visokih fukcionera Željeznicu su podijeli na 4 preduzeća, tako da imamo više direktora nego čistačica, što i pokazuje higijensko stanje vozova.", navodi Drobnjak.

On je pozvao Vladu Crne Gore da u što kraćem vremenskom roku uradi nešto povodom, naglašava, ovako lošeg stanja u Željeznici Crne Gore, dok nije kasno.

"Poseban poziv bi uputili ambasadorima država iz EU da se provozaju vozom od Bara do Bijelog Polja i nazad, pa da vidimo da li bi posle konstatovali kako smo lideri u regionu!", zaključio je Drobnjak.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.