Knežević: Za sva dešavanja tokom naredne godine će odgovarati Demokrate
Knežević

Knežević: Za sva dešavanja tokom naredne godine će odgovarati Demokrate

To što su Demokrate ušle u Odbor za reformu izbornog zakonodavstva pucanj je u Sporazum za budućnost, ali i još jedan udar na opoziciju koja nikad nije bila razjedinjenija, poručuju iz DF-a.

Jedan od lidera DF-a Milan Knežević rekao je za Televiziju Crne Gore da će za sva dešavanja tokom naredne godine odgovarati Demokrate, a za izborne zakone Front neće glasati, ukoliko ne dođe do ustavnih promjena koje će regulisati položaj srpskog naroda.

Opozicioni birači, prema riječima Kneževića, ne mogu biti zadovoljni ni konstantnim pozivima opozicionih lidera, kako bi za istim stolom pokušali da dođu do najboljeg načina u pregovorima sa DPS-om.

Unaprijed izgubljena bitka je, kaže Knežević, i kada neko, kao što je Draginja Vuksanović-Stanković iz SDP-a, na sastanak zove sve, samo ne najveći opozicioni savez, prenosi RTCG.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.