Radunović: Marković opredijelio dalje djelovanje opozicije
Slaven Radunović

Radunović: Marković opredijelio dalje djelovanje opozicije

Premijer Duško Marković je porukom da nema razgovora o tehničkoj vladi odgovorio na zahtjev kompletne opozicije i opredijelio kako ona treba da se ponaša u narednom periodu, ocijenio je poslanik Demokratskog fronta (DF), Slaven Radunović.

"Kada unaprijed znamo da Demokratska partija socijalista (DPS) nije spremna da ispuni najvažniji zahtjev koji ima opozicija, sa njom ne treba ni razgovarati“, rekao je Radunović agenciji Mina.

Marković je u petak kazao da se Vlada dobija na izborima i opozicija bez njih ne može ući u vladu, kao državno i političko tijelo.

Radunović je poručio da bilo kakva vrsta „šminkanja“ izbornih uslova je neprihvatljiva i za građane koji dugo godina čekaju prve slobodne i fer izbore, ali i za političare koji na ozbiljan način promišljaju o politici.

"Ovo je za nas iz DF-a bilo očekivano jer smo znali šta stoji iza tajnog dila koji je napravljen između nekih opozicionih partija i DPS-a“, dodao je Radunović.

On je kazao da je izjava premijer na još jedan način potvrđuje da je odluka DF-a da suspenduje učešće u Odboru za izborne reforme bila pravilna.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.