DPS Tuzi: Opštinska vlast samo pod pritiskom ispunjava obaveze
DPS Tuzi

DPS Tuzi: Opštinska vlast samo pod pritiskom ispunjava obaveze

Zadovoljni smo što su urodile plodom kritike koje smo u ime Opštinskog odbora DPS Tuzi uputili čelnicima Opštine., naveli su iz ove partije.

Iz Opštinskog odbora DPS Tuzi su kazali da aktuelna vlast koja se za sada samo kiti tuđim perjem, kako bi zavarala javnost da navodno nešto radi, dok u suštini ništa ne radi na unaprjeđenju kvaliteta života građana, konačno je podlegla našim pritiscima i juče na brzinu asfaltirala jedan dio putnog prilaza novosagrađenom vrtiću u Tuzima.

"Mi ćemo i dalje nastaviti da vršimo pritisak na ovu vlast, jer je očigledno da su samo pod pritiskom spremni da izvršavaju svoje obaveze. Svakako se radujemo činjenici da je Opština - s nepotrebnim zakašnjenjem - danas asfaltirala saobraćajnicu, te na taj način ispoštovala svoju obavezu prema Vladi i Ministarstvu prosvjete. Koristimo priliku da se još jednom zahvalimo Vladi Crne Gore što je realizovala ovako značajan kapitalni projekat, koji je sadržan u našem izbornom programu a sredstva potom obezbijeđena u budžetu Vlade Crne Gore. Ovim projektom se značajno unaprijedio kvalitet obrazovanja za mališane u našim Tuzima", navodi se u saopštenju OO DPS-a Tuzi.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.