Bijelo Polje: Grom zapalio štalu, potpuno izgorjela
Udar groma izazvao požar

Selo Boljanina

Bijelo Polje: Grom zapalio štalu, potpuno izgorjela

U selu Boljanina u Bijelom Polju juče je nakon udara groma u potpunosti izgorjela štala mještanina Kemala Kovačevića u kojoj je bila skladištena veća količina sijena. Spriječeno širenje požara na stambeni objekat.

Naime, kako je portalu Kodex saopšteno iz Službe zaštite i spašavanja požar je prijavljen juče u 16.15 časoava.

"Upućene su dvije ekipe sa dva vatrogasna vozila. Požar je lokalizovan u 19 časova", kazao je za Kodex komandir Službe Milonja Rakonjac.

Prema njegovim riječima, vatra je u potpunosti progutala štalu u kojoj je bilo oko 500 bala sijena.

Isti objekat se nalazi u neposrednoj blizini porodične kuće Kovačevića ali je zahvaljujući izuzetno brzoj reakciji vatrogasaca sprječeno širenje požara.

Podsjetimo i prethodnih dana vatrogasci u Bijelom Polju su imali pune ruke posla a u više navrata su interevenisali u udaljenim seoskim područjima.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.