Srećan kraj: Nestala kad je imala četiri godine, pronašli je nakon dvije decenije
Foto: Screenshot

Srećan kraj: Nestala kad je imala četiri godine, pronašli je nakon dvije decenije

Bjeloruskinja Julija Moisejenko ponovno je sa svojim roditeljima, dvije decenije nakon što je kao četvorogodišnja djevojčica nestala tokom putovanja vozom, objavile su vlasti.

Putujući iz Minska u istočnu Bjelorusiju 1999, Julija je nestala i na kraju završila u vozu prema zapadnom ruskom gradu Rjazanju sjećajući se samo imena svojih roditelja, navelo je u saopštenju bjelorusko ministarstvo unutarnjih poslova.

"Problem je što me bjeloruska policija tražila samo u Bjelorusiji, dok u Rusiji nije bilo informacija o nestaloj djevojčici", rekla je 24-godišnja Moisejenko, a objavila ruska državna novinska agencija RIA Novosti.

Moisejenko je odrasla u ruskoj udomiteljskoj porodici. Prošli mjesec je njen prijatelj na internetu pronašao objavu o nestaloj osobi i obratio se bjeloruskim vlastima kako bi saznao je li riječ o Juliji.

Moisejenko se zatim sastala sa svojim roditeljima, a DNK test je potvrdio da su u srodstvu.

"Živjeli smo u nadi 20 godina. Živjeli smo u nadi da ćemo je pronaći", rekla je njena majka Ljudmila, prenosi Hina.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.