Pet osoba fizički napalo Baranina: Uhapšene dvije, za tri se traga
Ilustracija

Pet osoba fizički napalo Baranina: Uhapšene dvije, za tri se traga

Barska policija je lišila slobode dva lica osumnjičena za krivično djelo nasilničko ponašanje dok se za tri lica intenzivno traga, navodi se u saopštenju Uprave policije.

"Dežurna služba Centra bezbjednosti Bar je obaviještena juče oko 18,45 časova da je došlo do narušavanja javnog reda i mira, odnosno da je više lica fizički napalo I.S. (44) iz Bara.

Policija je odmah izašla na lice mjesta i izvršila uviđaj", navodi se u saopštenju.

Oštećenom I.S. je ukazana medicinska pomoć.

"Kriminalističkom obradom policijski službenici su došli do sumnje da je oštećeni I.S. napadnut od strane pet lica nakon kraćeg verbalnog konflikta sa jednim od njih.

D.Š, N.U, M.P, A.M. i jedno nepoznato lice su, kako se sumnja, upotrebom fizičke snage zadali više udaraca oštećenom u predjelu glave i tijela, nakon čega su se udaljili sa lica mjesta.

Policijski službenici su lišili slobode N.U. i M.P. dok se za ostalim osumnjičenim licima intenzivno traga", saopšteno je iz policije.

O događaju je obaviješten nadležni tužilac koji je naložio da se osumnjičena lica liše slobode i da mu se privedu uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da su počinila krivično djelo nasilničko ponašanje.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.