Muškarac pokušao da obljubi nepokretnu staricu(73)
Ilustracija

Muškarac pokušao da obljubi nepokretnu staricu(73)

Pripadnici policije u Kruševcu uhapsili su u četvrtak uveče muškarca starog 56 godina iz okoline grada, koji je pokušao da obljubi nepokretnu staricu od 73 godine, nezvanično saznaju “Novosti”.

Slučaj je preuzelo Više javno tužilaštvo u Kruševcu. Sve se prema saznanjima “Novosti” dogodilo u četvrtak poslepodne. Policija je vrlo brzo ušla u trag osumnjičenom i stavila mu lisice.

-Osumnjičeni je ušao u kuću starije žene koja je nepokretna-iznosi nezvanično izvor “Novosti”.- Nesrećnu staricu koja ima problema sa zdravljem, pokušao je da je obljubi, tako što je dodirovao po intimnim dijelovima tijela.

Prema nezvaničnim saznanjima “Novosti”, uhapšeni muškarac je iz istog sela, kao i žena koju je napao. Žrtva, inače, živi sa još jednim članom porodice, koji u kobnom trenutku nije bila kod kuće.

Osumnjičenom je određena mjera zadržavanja do 48 sati, posle čega se očekuje da bude priveden i saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.