Šuntić uhapšen zbog sumnje da je aktivirao bombu u dvorištu Mugoše
ilustracija

Osveta zbog pucnjave na Stefana Stefanovića?

Šuntić uhapšen zbog sumnje da je aktivirao bombu u dvorištu Mugoše

Beranac Viktor Šuntić (22) uhapšen je juče ujutro na Starom aerodromu zbog sumnje da je 28. jula oko 3,20 časova aktivirao ručnu bombu M57 u dvorištu porodične kuće Dragana Mugoše u Donjoj Gorici.

Prema sumnjama policije, naprava je bila namijenjena Draganovom sinu, Mitru Mugoši. Tada su od gelera oštećena dva vozila i fasada od kuće. Šuntića i Mugošu policija tretira kao bezbjednosno interesantne osobe.

Istražitelji su došli do saznanja da je motiv bombaškog napada osveta zbog ranjavanja Stefana Stefanovića.

Podgorička policija 30. jula uhapsila je Mitra Mugošu (36) zbog sumnje da je 25. jula u naselju Donja Gorica pucao na Stefana Stefanovića (21). Kako je policija ranije saopštila, Nemanja Mišurović (34) osumnjičen je da je sa Mugošom neposredno prije pucnjave fizički napao Stefanovića i policija za njim traga. Stefanović nije povrijeđen.

" Do podatka da se pokušaj ubistva, kojem je prethodio fizički napad, dogodio, podgorička policija došla je operativnim putem. Ubrzo je pronađen i uhapšen M. M, kojem se na teret stavljaju krivična djela ubistvo u pokušaju i nasilničko ponašanje na štetu S. S. kao i krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. M. M. je, uz krivičnu prijavu, priveden državnom tužiocu u VDT U Podgorici. Policija potražuje N. M. kojem se u vezi sa ovim događajem krivičnom prijavom na teret stavlja krivično djelo nasilničko ponašanje na štetu S. S", saopšteno je tada iz policije.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, Mugoša je prema mladiću ispalio više hitaca iz vatrenog oružja, ali su ga meci, srećom, zaobišli. Motiv ovog napada je, kako policija sumnja, paljenje Mugošinog vozila „golf 7“ u Siti kvartu u februaru ove godine.

Pobjeda

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.