Pucnjava u Prištini zbog sukoba oko imovine: Dvije osobe poginule
Ilustracija

Pucnjava u Prištini zbog sukoba oko imovine: Dvije osobe poginule

Kliničko bolnički centar Kosova potvrdio je da je preminula i druga osoba ranjena danas o oružanom sukobu u Prištini.

"Da, preminula je i druga osoba koja, uprkos naporima ljekara, zbog teškog stanja nije uspjela da preživi", kaže se u saopštenju KBCK za portal koha.net.

U oružanom sukobu koji se dogodio danas oko 16 časova u ulici Muharem Fejza ranjene su četiri osobe, tri iz jedne i jedna iz druge porodice.

Jedna osoba je umrla nekoliko minuta nakon pucnjave.

I dvojica ranjenih su u teškoj zdravstvenoj situaciji.

Prema informacijama koje su do sada poznate do sukoba je došlo zbog imovinskih problema između porodica Mehmeti i Rafuna.

Preminuli su B. Mehmeti i M. Rafuna, dok su ranjeni G. Rafuna (1943), i F. Rafuna (1968).

Policija je u međuvremenu uhapsila dvije osobe osumnjičene kao učesnike u oružanom sukobu, dok su prema izjavama iz policije tokom sukoba korišćeni pištolji i puške.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.