Uhapšeno bezbjednosno interesantno lice: Aktivirao eksplozivnu napravu u dvorištu kuće
Ilustracija

Uhapšeno bezbjednosno interesantno lice: Aktivirao eksplozivnu napravu u dvorištu kuće

Službenici Uprave policije su u Podgorici, preduzimajući aktivnosti u cilju rasvijetljavanja krivičnih djela iz oblasti požara, eksplozija i havarija, rasvijetlili aktiviranje eksplozivne naprave. Policija identifikovala i lišila slobode osumnjičeno lice.

"Policijski službenici su lišili slobode bezbjednosno interesantno lice V.Š. (22) iz Berana zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo izazivanje opšte opasnosti u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. On će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužiocu", saopšteno je iz policije.

V.Š. je, kako se sumnja, ovo krivično djelo počinio na način što je, 28. jula 2019. godine oko 3 sata i 20 minuta u jednom naselju u Podgorici aktivirao eksplozivnu napravu u dvorištu porodične kuće D.M, a kojom prilikom je pričinjena materijalna šteta na kući i na vozilu u susjednom dvorištu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.