Savović osuđen na sedam mjeseci, Tomkić nezadovoljan presudom
Aleksandar Savović

Savović osuđen na sedam mjeseci, Tomkić nezadovoljan presudom

Aleksandar Savović osuđen je na sedam mjeseci zatvora zbog ugrožavanja sigurnosti sugrađaninu Igoru Tomkiću.

Kako je saopšteno Anteni M iz Osnovnog tužilaštva u Beranama, sud je Savoviću ukinuo pritvor.

Savoviću se sudilo u Osnovnom sudu u Beranama za krivično djelo ugrožavanje sigurnosti sugrađaninu Igoru Tomkiću i osobama koje ga podržavaju, tako što je u julu postavio prijeteći video snimak na društvenoj mreži Instagram.

Igor Tomkić za Antenu M kaže da presudom nije zadovoljan, ali da neće uložiti žalbu.

“Što se tiče mene, ja nikada nijesam ulagao žalbu na slučaj koji je vezan za mene. Procijenite da li je posrijedi pravedna kazna ako neko za mjesec pravi dva krivična djela, pušten je iz pritvora, postoji mogućnost da ponovo napravi nešto. Ja znam da to nije odmjerena kazna. Kazna je maksimalna bila godinu, oni su mu dali sedam mjeseci. Prije toga je već bio počinilac krivičnih djela, povratnik iz zatvora….Što ja sada treba da očekujem da mi se ponovo dese nešto još gore i teže da bi država procijenila da njega ne pušte iz pritvora”, kazao je Tomkić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.