Majke 6. septembra ponovo protestuju
Ilustracija

Majke 6. septembra ponovo protestuju

Šestog septembra u 13 sati održaće se novi protest majki korisnica naknade za troje i više djece.

Iz organizacionog odbora majki kažu da širokogrudost Vlade Crne Gore prema svima koji su učestvovali u prevari vijeka nad 22.051 korisnicom naknade koje su rodile troje i više djece, je ovih dana ukazala na prljavu igru onih koji su samo zbog ličnih interesa sjeli u fotelje.

"Pokazalo je njihovu nezajažljivost, nepoštovanje Ustava Crne Gore i da su zbog sitnih interesa spremni na sve. Sada je jasno da su zbog stana ili kredita koji im i nijesu bili potrebni, pljunuli i na svoje majke, na djecu, vjeru, jer će čitav život biti pominjani zbog toga. Mi, drage majke, smo za njih veličine koje oni nikada neće dosegnuti. Pokazale smo im da su samo jedna mrlja na našem putu koju ćemo izbrisati kao što su i oni naše Ustavom zagarantovano stečeno pravo", ističe se u saopštenju.

Majke su dodaje se pokazale istrajnost u posljednje skoro tri godine, zajedničkom borbom za 40 i 70 procenata bez kategorizacije i poručile da neće posustati.

"Nijesu majke ni stanovi ni krediti nego institucije bez kojih ne bi postojali ni državnici, ni ova država! Zato vratite oteto", poručuju

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.