Bijelo Polje za Jovana: Humanitarni koncert za pomoć oboljelom dječaku od leukemije

Bijelo Polje za Jovana: Humanitarni koncert za pomoć oboljelom dječaku od leukemije

Humanitarni koncert za osmogodišnjeg Jovana Zejaka iz Bijelog Polja koji boluje od leukemije, održaće se 9.septembra sa početkom u 20 časova u bjelopoljskom Centru za kulturu.

U okviru koncerta pod nazivom "Bijelo Polje za Jovana" nastupiće Gradski hor Bijelo Polje, KUD "Tekstilac", M & M, D-moll škola pjevanja, hor niže Muzičke škole iz Bijelog Polja, kao i Bjelopoljski tamburaši.

"Ulaz je 2e, a sav prikljupljen novac biće preusmjeren na liječenje našeg osmogodišnjeg sugrađanina Jovana Zejaka. Očekujemo vas u što većem broju", poručuju iz Gradskog hora Bijelo Polje.

697981174534605552466625821540235120476160n

Takođe, ko želi da pomogne porodici može to uraditi uplatom na žiro račun Tihomira Zejaka kod NLB banke: 530-0700100079943-08.


 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.