Užas u Kini: Osmoro učenika ubijeno prvog dana škole
Foto: Screenshot

Užas u Kini: Osmoro učenika ubijeno prvog dana škole

Osmoro učenika je ubijeno, a dvoje povrijeđeno, u jednoj osnovnoj školi u centralnoj Kini kada ih je napao muškarac prvog dana početka školske godine.

Priveden je jedan muškarac (40), ali još nije poznat motiv napada, prenosi AP.

Nije objavljeno kako je došlo do napada, kao ni detalji o povredama.

Prema pisanju kineskih medija, osumnjičeni je muškarac po imenu Ju, koji je pušten prošlog juna pošto je izdržao kaznu zbog pokušaja ubistva.

Ovo nije prvi slučaj napada u školi u Kini.

Prošlog juna dvoje djece je izbodeno u Šangaju, a u aprilu je devetoro učenika ubijeno u napadu bivšeg đaka u pokrajini Šanksi.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.