Nesreća u Ravnoj Rijeci, stradao motociklista
Zastoj tokom uviđaja na putu MK-BP, foot: Čitalac Kodexa

Bijelo Polje

Nesreća u Ravnoj Rijeci, stradao motociklista

Motociklista D.P. (42) iz Berana poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče u bjelopoljskom mjestu Ravna Rijeka.

Kako je saopšteno iz policije u udesu su učestvovala dva motocikla.

Nesreća se dogodila se na putu Mojkovac-Bijelo Polje nekoliko minuta nakon 18 sati.

Kako je Vijestima iz Bijelog Polja saopšteno sa lica mjesta, stradao je motociklista Dragoljub - Dule Popović iz Berana, predsjednik MK "Sokolovi".

On je krećući se u koloni motocikala iz za sada neutvrđenih razloga izgubio kontrolu nad svojim motociklom i prevrnuo se na kolovozu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.