Nova svjetska priznanja za crnogorska vina: Sedam zlatnih medalja za Plantaže

China Wine & Spirits Awards

Nova svjetska priznanja za crnogorska vina: Sedam zlatnih medalja za Plantaže

Vina komapnije “13. Jul – Plantaže” nastavila su zlatni niz medalja na najvećim svjetskim takmičenjima. Na nedavno završenom najvećem i najprestižnijem vinskom takmičenju u Kini (China Wine & Spiritis Awards) svi poslati uzorci iz Plantaža osvojili su medalje i to: sedam zlatnih, jednu srebrnu i jednu bronzanu medalju.

Duplo zlato osvojilo je vino Malvazija 2017. a zlatom su se okitili i Vranac 2015, Epoha 2013, Premijer 2011, Vranac Barrique 2015 i Vranac Reserve 2013. Srebrna medalja pripala je Vrancu Pro Corde 2015, dok je Vladika 2015 osvojio bronzu na ovom prestižnom kineskom takmičenju.

Preko 100 međunarodnih sudija, sastavljenih od distributera, trgovaca vinima, someliera vina i alkoholnih pića, naslijepo je ocjenjivalo vina iz 55 zemalja svijeta. Nagrađena vina Plantaža su do sada dobila brojna priznanjima širom svijeta, a ovo je samo još jedna potvrda njihovog vrhunskog kvaliteta.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.